Osaavaa maatalousrakentamista pitkällä kokemuksella

Soita ja kysy lisätietoja

Rakennussuunnittelu E. Löf on maatalousrakentamisen kokenut ja luotettavasti toimiva asiantuntija. Yritys on erikoistunut maatalousrakennussuunnitteluun ja -konsultointiin. Yritykseni yhteistyökumppanien kautta sinun on mahdollisuus saada kokonaisvaltaisesti kaikki erikoissuunnittelun, kuten rakenne- ja LVI-suunnittelun, palvelut sekä maaperätutkimukset. Lisäksi kauttani hoituvat ympäristö- ja rakennusluvat kätevästi kuntoon.

 

Rakennussuunnittelu E. Löfin toimipiste sijaitsee Tervolassa, mutta yritys palvelee koko Suomen alueella, aina Forssasta Keski-Pohjanmaan kautta Ivaloon asti. Maatalousrakentamisen suunnittelu- ja konsultointitöitä olen tehnyt erityisesti pohjoisessa Suomessa.

 

Yritykseni palveluihin kuuluu myös asuntorakentaminen. Otan mielelläni vastaan omakotitalojen sekä muiden rakennusten suunnittelu- ja konsultointitöitä. Palvelen pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin. Panostan aina asiakastyytyväisyyteen ja joustavaan palveluun. Jokainen suunnittelutyöni alkaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuntelemisesta.

Tuotantorakentamista tarpeidesi mukaan

Rakennussuunnittelu E. Löf tekee uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmia. Työn kohteisiin kuuluvat muun muassa:

  • lypsykarjapihatot

  • parsinavetat, laajennukset ja peruskorjaukset

  • emolehmä- ja lihakarjakasvattamot

  • varastot ja hallit

  • lämpökeskukset

  • laakasiilot, lietesäiliöt ja lantalat.

Etsin aina maatilayrittäjän tuotantotarpeisiin parhaiten sopivia, nykyaikaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Otan suunnittelussa tarkkaan huomioon tilan erikoisvaatimukset, jotta päästään onnistuneeseen lopputulokseen.

 

Kerron mielelläni lisää rakennussuunnittelun ja -konsultoinnin kattavista palveluistani!

Lue myös asuntorakentamisesta

Tilaa yritykseltäni maatalousrakentamisen laadukkaat suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Kilpailukykyiset hinnat, Rakennussuunnittelu E. Löf

Kilpailukykyiset hinnat

Rakennussuunnittelu E. Löfiltä saat laadukkaat maatalousrakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Nopeaa palvelua, Rakennussuunnittelu E. Löf

Nopeaa palvelua

Ryhdyn työhön aina ripeästi ja pystyn tarjoamaan palveluja nopeallakin aikataululla, työnlaadusta kuitenkaan tinkimättä. 

Ammattitaitoista työskentelyä, Rakennussuunnittelu E. Löf

Ammattitaitoista työskentelyä

Niin pienet kuin suuretkin maatalous rakennussuunnittelun ja -konsultoinnin palvelut toteutan rautaista ammattitaitoani käyttäen. Työskentelyäni kuvaa tarkkuus, luotettavuus ja asiantuntevuus.